środa, 28 maja 2014

Wykorzystanie ziół...

Maleńki fragment jajecznicy pokazuję, że użyliśmy do niej młodych listków krwawnika lekarskiego. Smak? lekko pikantny, delikatnie ziołowy. bardzo smaczna jajecznica...

3 komentarze:

  1. Witaj,
    Pięknie u Ciebie! To też moje klimaty, których Ci zazdroszczę:)
    Koniecznie musisz piec chleby w Wieśniakowie, służę pomocą w każdej chwili!
    Dziękuję za wizytę w Leśnym Zakątku i pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  2. Dana. Czuje się zaszczycona twoimi odwiedzinami. Na pewno pobawie się w wypieki. Moim marzeniem jest piec Chlebowy. Podobno w okolicy mieszka stary zdun który takie piece robi.

    OdpowiedzUsuń
  3. No to do roboty:) W takim piecu chleb będzie przepyszny!!!

    OdpowiedzUsuń